Läsning pågår

 

 

 

De här två böckerna har legat på mitt sängbord i evigheter (=flera månader). Jag har börjat på båda två, läst rätt mycket i den ena faktiskt. Men så har det kommit annat emellan. Andra böcker som pockat på att läsas. En bok som pockat på att skrivas. Familjemedlemmar som pockat på att umgås.

Så. Ett antal månader senare ligger de här två stackarna alltså fortfarande kvar, till största delen olästa.

Det här händer mig stup i kvarten. Alltid är det några böcker som lyckas bli liggande där i högen på sängbordet. Troget väntandes dag ut och dag in, förhoppningsfullt bligandes på mig när jag dråsar i säng varje kväll, tyst och sorgset samlandes damm i nattens mörker.

Finns det fler som jag därute? Vilka böcker bidar sin tid på era sängbord?

 

Kommentarer är avstängt på den här sidan.