Jag har skrivit 20 sidor på bok#2

Bild: Stock.xchng

Jag är igång. Veckorna efter julledigheten gick jag först som katten runt het gröt. Men så började jag skriva. Och nu har jag skrivit de första 20 sidorna. Vi snackar alltså bok #2. För en sådan ska det bli förstår ni.

Det är en hård värld där ute, med en massiv flod av nya böcker och förhoppningsfulla författare. Alla säljer inte bra. En del säljer inte överhuvudtaget. Det finns SÅ mycket man inte kan påverka själv som debuterande författare. Desto viktigare att göra sitt bästa för att påverka det som faktiskt går att påverka.

En sak som jag KAN påverka är mitt eget skrivande. Djävulen hjälpte mig lanseras som första boken i en ny spänningsserie. Det är fantastiskt roligt och samtidigt något jag tar på fullaste allvar. Om det ska bli en serie måste någon skriva fler böcker. Denna någon är jag. Alltså: tillbaka till den plats där allt började. Tillbaka till skrivbordet.

Jag har räknat veckor och dagar, antal sidor och övriga åtaganden och kommit fram till ett mål. Målet är att skriva färdigt minst 2/3 av den nya boken innan det är dags att stänga datorn för sommar och semester.

Visst följer ni väl med längs vägen och hejar på mig?

6 kommentarer

 1. Björn skriver:

  Heja, heja, heja

 2. carolineeriksson skriver:

  Tack, tack, tack:-)

 3. Nicke skriver:

  You bet!

 4. carolineeriksson skriver:

  :-)

 5. Happy Gunhild skriver:

  Heja på! Kom ihåg varje dag att du lever din dröm :)
  Det ger energi upp till molnen!

 6. carolineeriksson skriver:

  Tack snälla du, det har du helt rätt i.