Bli mer personlig på bloggen!

merpersonlig

 

Trevlig middag med fina vänner i helgen. Över asiatisk hämtmat och ungsstekta päron i marsalasås och rätt mycket vin så fick jag höra sanningen. Den man får höra om man har riktigt goda vänner och inte sådana som bara säger saker för att vara snälla.

”Du måste bli mer personlig på bloggen”, tyckte de.

Faktum är att jag precis samma sak en gång tidigare, från ytterligare en god vän.Kanske är det bara just de här vännerna som tycker så. Eller kanske är det många fler. Hursomhelst, ingen rök utan eld.

När jag tänker på vilka texter jag själv tycker om att läsa, så är det personliga texter. Men då är det ju INTRESSANTA människor det handlar om. Jag känner mig inte som en sådan. Jag känner mig som en ganska vanlig och halvtrist småbarnsmamma av den totalt icke-glamorösa sorten.

Men ok. Jag ska försöka komma förbi det där. Dela med mig lite mer. Prova mig fram. ”Personlig, men inte privat” som det så fint heter.

Vad tycker ni? Låter det bra?

2 kommentarer

  1. VisaLiza skriver:

    Själva grejen med en blogg tycker jag är att den skall vara personlig men inte privat. Det är den personliga aspekten som gör en blogg intressant att läsa som jag ser det. Ramlade in på din blogg på grund av mitt intresse för att skriva och tycker din resa verkar spännande. Skriv om det, skriv om hur det känns och hur det påverkar ditt liv och din verklighet. Hur skulle det inte kunna vara intressant? Liza

  2. carolineeriksson skriver:

    Tack Liza! För att du läser och för att du delade med dig av din åsikt. Om skrivandet och alla aspekter runt omkring kommer du att fortsätta få läsa, det lovar jag! Allt gott