Uppläsare av ljudboken blir…

 

 

 

annamariakäll

Foto: Martin Beskow

… Anna Maria Käll.

Anna Maria är skådespelerska och har arbetat på bland annat Dramaten, stadsteatrarna i Uppsala och Göteborg samt Teater Brunnsgatan fyra. På TV har hon bl a medverkat i Rederiet och Låt stå. Sedan år 2000 är hon anställd på Stockholms stadsteater.

Anna Maria har en fantastisk röst. När jag hörde ett röstprov på henne kände jag direkt: WOW! Hennes mörka, lite hesa men ändå kraftfulla röst passar perfekt till stämningen i Djävulen hjälpte mig.

Vill du veta hur Anna Maria låter? Klicka då in på Storytels hemsida via den här länken. När du kommer in på sidan skriver du ”Anna Maria Käll” i sökrutan. Då får du upp ett antal böcker som hon har läst in och kan, genom att trycka på play-knappen, provlyssna på någon eller flera av dem.

Ljudboken ges – som jag tidigare berättat – ut av A nice noise och släpps i handeln samtidigt som pappersutgåvan av boken.

 

 

Kommentarer är avstängt på den här sidan.