Hur går det med bok nummer 2 då?

2

Vän av ordning kanske minns ett inlägg i vintras där jag satte upp ett skrivmål. Målet var att skriva klart 2/3 av råmanus på andra boken innan sommar och semester.

Vän av ordning kanske minns. Eller så är det ingen som minns. Bara jag.

Hursomhelst. Jag är stolt och glad att kunna meddela att målet är uppfyllt. Med råge. Över 200 sidor är skrivna och förra manuset slutade på runt 260-270 sidor (vilket resulterade i 330 tryckta boksidor). Nästa bok kommer nog att bli ungefär lika lång, iallafall inte längre.

Återstår att skriva slutet samt göra om- och bearbetningar (har dock redan hunnit lite sådant också).

Men nu slår jag igen locket till laptopen på en stund. Öppnas igen i augusti. Förhoppningsvis med fingrar som kliar av lust, längtan och inspiration.

 

Min debutroman Djävulen hjälpte mig, första boken i serien Svenska Mord, finns nu att köpa. Du hittar den här. Och här. Och här. Eller i närmsta bokhandel.

2 kommentarer

  1. Bokdetektiven skriver:

    Först nyligen insåg jag detta med boksidor resp. A4-sidor :) Hört att en boksida är 2000 tecken inkl. blanksteg, borde stämma – men det gör att man får försöka komma ihåg att hålla sig hyfsat kortfattat. Svårt för ordrika personer 😉 /Bokdetektiven

  2. carolineeriksson skriver:

    Precis! Såvida man inte gillar tegelstenar:-)