Djävulen hjälpte mig på Ica Maxi

20130705-152619.jpg

Nu finns Djävulen hjälpte mig inte bara i bokhandeln utan också på ICA MAXIs butiker runt om i landet.
Besökte en av dem idag och där såg det ut såhär. Boken verkade må bra och tacka sjutton för det, med det sällskapet.

4 kommentarer

 1. Pia skriver:

  Hej Caroline, titeln intresserade mig eftersom jag själv skriver på en bok just nu som heter Djävulsverk. Nu är min bok ingen historisk skildring, men jag skriver även en hel del historiska romaner. Baksidestexten kändes lite distanserad, men du har fått bra kritik på boken så naturligtvis blev jag nyfiken. Kommer du till bokmässan i Göteborg i höst för att sälja och signera din bok? I så fall köper jag den gärna av dig direkt.

  Kram Pia

 2. carolineeriksson skriver:

  Pia: Blir nyfiken på ditt skrivande och dina böcker, låter spännande och intressant! Tyvärr ser det inte ut som om jag kommer till bokmässan i GBG i år, däremot till Kristianstad bokfestival första helgen i september (om du skulle råka ha vägarna förbi där). Hoppas vi hörs och ses i något sammanhang framöver. Lycka till med nya boken!

 3. Pia skriver:

  Vad tråkigt att du inte ska till Göteborg i september. Jag gillar att få mina böcker signerade. De blir extra värda då för mig och sådana böcker ger jag aldrig bort eller säljer.. Du råkar inte vara bosatt i Stockholm? Kram Pia

 4. carolineeriksson skriver:

  Roligt att du så gärna vill ha boken signerad! I dagsläget vet jag inte så mycket om höstens schema (förutom en sväng till Skåne och Kristianstad). Hoppas på lite bokprat och signeringar även annorstädes. Uppdaterar isf här på bloggen om det. Annars får vi lösa det på något sätt. allt gott:-)