Twittrat om Djävulen hjälpte mig

20130707-181739.jpg

Jag kan inte hjälpa det. Jag blir SÅ otroligt glad över all uppskattning. Över SMS, mail och kommentarer på facebook samt här på bloggen från människor som läst och gillat Djävulen hjälpte mig.

Tack alla! Era fina ord värmer. Liksom att ni tar er tid att höra av er med era åsikter.

På bilden ser ni fin (fantastiskt fin) feedback ftån twitter. Jag har ett twitterkonto men är en milt sagt slö twittrare. Först häromdagen upptäckte jag det värmande omdömet ovan. Skrivet av Maria Edgren som driver bloggen Edgrenskan som ni hittar på den här adressen http://edgrenskan.blogspot.se

 

Min debutroman Djävulen hjälpte mig, första boken i serien Svenska Mord, finns nu att köpa. Du hittar den här. Och här. Och här. Eller i närmsta bokhandel.

Kommentarer är avstängt på den här sidan.