Tack för den här gången!

Från och med idag släpper jag taget om den här bloggen. I nästan precis ett år har jag skrivit här och det har varit SÅ roligt. Tack Carina och resten av redaktionen på Books & Dreams för möjligheten! Och tack alla ni som läst, följt och kommenterat – ni har gjort det här till ett fantastiskt år!

Att debutera var precis så härligt, läskigt, nervpirrande och underbart som jag hade föreställt mig. Ännu mer, faktiskt.

Djävulen hjälpte mig lever sitt eget liv nu. Under sommaren har den fått finfin skyltning, bl.a. på flera av Akademibokhandelns butiker. Den har också varit med i t.ex. Månadens Bok och Bonniers Stora Bokklubb och ljudboken i sin tur finns hos Lyssnarklubben. Första upplagan av den inbundna boken är slut och förlaget har fått trycka till nya exemplar. Det finns en agent och arbetet med att försöka sälja utlandsrättigheter är påbörjat. I början av 2014 får den inbundna boken och ljudboken sällskap av ytterligare ett format – pocket – då Månpocket kommer att ge ut den som en av sina titlar.

Och nu då? Ja, nästa bok i serien Svenska Mord är under produktion as we speak. Även den kommer i handeln 2014.

Du som vill kan ta del av min fortsatta författarresa – senaste nytt angående Djävulen hjälpte mig, författarbesök, förlags- och agentsamarbete samt skrivandet av bok nummer två – på facebook där jag driver sidan www.facebook.com/CarolineErikssonForfattare. Om du gillar den sidan får du automatiskt mina uppdateringar och har också möjlighet att ställa frågor eller kommentera. Hoppas att du hänger med dit istället!

Tack för den här tiden – kram!

 

2 kommentarer

  1. Ser verkligen fram emot din nästa bok!

  2. N/A skriver:

    Tack för en bra blogg, ses på fejjan!