Biograf Draken, Göteborg 26/9

LARS KEPLER 

Paret Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril har sålt miljontals exemplar av sina internationellt hyllade kriminalromaner. Hör dem berätta om skrivandet och framgången. Ett brutalt mord och en rad anonyma filmer som skickas till polisen är upptakten i den nya femte Jonna Linna-thrillern, Stalker.

VIVECA LÄRN 

Redan som tio-åring bestämde hon sig för att hon ville skriva. 60 år och lika många böcker senare är hon en av Sveriges mest omtyckta författare. I nya romanen Södra vägen till Saltön råder kristider på ön – fisket och även turismen går allt sämre, men öborna har en plan.

DAVID BATRA 

Vi har skrattat hejdlöst åt hans roliga böcker med svenska folkets arga lappar och insändare. Hör honom berätta om några av de roligaste och sjukaste Blocketannonserna i boken Noshörning i normal storlek.

ANNA JANSSON 

Serien om Maria Wern har rönt stora framgångar i Sverige och utomlands med närmare 2 miljoner sålda exemplar. Nu kommer hennes första feelgood-roman, Ödesgudinnan på Salong d’Amour, om Visby-frisören Angelika som också agerar äktenskapsmäklare.

MIA TÖRNBLOM 

Mia Törnblom är en av Sveriges mest kända författare och  föreläsare inom mental träning och ledarskap. Hon driver tillsammans med sin man företaget MT-gruppen som skapar effektiva team och ledare. Hör om vägen till självkänsla och hur man handskas med andra människor på bästa sätt. I nya boken Hur svårt kan det vara? lär hon ut konsten att gräla, säga nej och respektera sig själv.

TAREQ TAYLOR 

Tareq Taylor är tv-kock och driver populära Slottsträdgårdens Kafé i Malmö. I kokboken Helt enkelt har han samlat sina favoritrecept som han ständigt återkommer till – lättlagad mat med råvaror från egna trädgården.

PER HOLKNEKT 

Han var ung skateboardstjärna i USA, drev flera företag, grundade klädmärket Odd Molly, blev mångmiljonär och levde livet. Tills alkoholen fick honom i sitt grepp. Hans liv har varit en berg- och dalbana. I memoarerna Per Holknekt 1960–2014, får vi följa med på turen.

MARI ÅBERG

Mari Åberg är aktuell med boken Löftet, en fristående andra del i en romantriologi som utspelar sig på 1930- och 1940-talen i Sverige. Hennes böcker skildrar starka berättelser med vanliga människor. Till vardags arbetar Mari som sjuksköterska på SOS Alarm i Malmö och hennes lediga dagar spenderas på Österlen, som hon även kallar sitt skrivparadis.

Möt även våra samarbetspartners:

Lipton bjuder på höstens nya tesmaker.

HomeMaid – Få tid över till annat + vinn en storstädning!

Eucerin – Få sköna nyheter från hudvårdsexperterna.

BOKA DIN BILJETT REDAN I DAG! 

NÄR: Fredag 26 sep, kl 18.00–21.30.

VAR: Draken, Folkets hus, Göteborg.

BILJETTER: Ordinarie pris 365 kr, prenumeranter 315 kr (uppge rabattkod BD0926. OBS! Du kan bara boka en biljett till medlemspris. Din bokning stäms av mot prenumerationsregistret). Boka på ticnet.se eller 0771–70 70 70 

DU FÅR: En helkväll med spännande möten, tilltugg, vin + fin goodiebag!

I samarbete med: HomeMaid, Lipton, Eucerin, Anthon Berg, Norstedts, Massolit och Bonnierförlagen.