Books & Dreams på turné!

Kollageturné
Äntligen! Books & Dreams ger sig ut på höstturné med några av Sveriges mest spännande författare och inspiratörer. Föreställningen kommer till fyra städer, Växjö, Halmstad, Västerås & Gävle, och i biljetten ingår som vanligt mingel, vin, lättare mat, utlottningar och goodiebag. Varmt välkomna till höstens mest inspirerande kvällar! Turnén produceras i samarbete med Blixten & Co.

MEDVERKANDE:

Camilla Läckberg

Sveriges deckardrottning Camilla Läckberg har sålt över 12 miljoner böcker. I november kommer nya delen i Fjällbacka-serien, Lejontämjaren, om en försvunnen hästflicka och familjetragedier i det förflutna. Nyligen släpptes även fjärde barnboken om Super- Charlie. Hör Camilla berätta om sin fantastiska resa – hur dansen, musiken och böckerna förändrat hennes liv.

Denise Rudberg

Hon är en mästare på att skildra överklassen med spänning, underhållning och passion. Nya boken Mellan fyra ögon är fjärde delen i elegant crime-serien om åklagarsekreteraren Marianne Jidhoff och hennes kollegor. Möt Denise Rudberg i ett samtal om framgång, relationer och skrivande.

Dogge Doggelito

Artist, kock och blivande präst. Nu är multitalangen Dogge Doggelito aktuell med Världens bästa grillbok och nya biografin Ibland vill man bara försvinna, skriven avKim Veerabuthroo Nordberg. Från den fattiga uppväxten i Alby och genombrottet med The Latin Kings till personliga tragedier och kärleken till barnen, maten, musiken och livet.

Peo Bengtsson

Tidigare popmusikern Peo Bengtsson sadlade om och är nu dubbelt aktuell med nya, känslofyllda realtionsromanen Så länge du är min syster och pocketversionen av Kärleken passerade här en gång.

Pamela Andersson

2012 fick ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson veta att hon hade en hjärntumör. I Jag ska inte dö i dag skildrar hon resan mellan hopp och förtvivlan, men berättar också om hur fysisk träning och spirande kärlek kan jämna ut oddsen mot den svåraste av motståndare. OBS! Medverkar endast i Västerås och Gävle. 

Charlotte Hågård

Hitta din talang och kom vidare i jobblivet! En av Sveriges främsta karriärexperter, Charlotte Hågård – aktuell med boken Stick ut, delar med sig av sina erfarenheter och ger sina smartaste tips.

Elin Olofsson

Elin Olofsson lovordades för förra årets debut Då tänker jag på Sigrid. Även i hennes nya roman Till flickorna i sjön står familjerelationer och Jämtland i fokus. Elin har vid sidan om skrivandet en karriär som journalist och radiopratare i P4.