15 mars, Oscarsteatern, Stockholm

Möt säsongens bokstjärnor! Välkommen till en fullspäckad vårkväll den 15 mars 2016 med spännande och personliga författarsamtal. Som vanligt ingår även vin & tilltugg, fina utlottningar och en välfylld goodiebag vid kvällens slut. På scenen träffar vi:

LUCY DILLON

Brittiska författaren Lucy Dillon har tagit hundratusentals läsare med storm med sina romantiska och filmiska romaner. Hon debuterade 2008 med Tango för vilsna själar, nu är hon åter aktuell med sjätte boken När livet börjar om, en charmfull och värmande roman om att börja om på nytt.

ANNA JANSSON

Serien om Maria Wern har rönt stora framgångar både i Sverige och utomlands med närmare tre miljoner sålda exemplar som översatts till 15 språk. I nya kriminal-romanen Rädslans fångar blir Maria Wern utsedd att leda utredningen av en brutalt mördad kvinna. Möt deckarförfattaren Anna Jansson i ett personligt samtal.

OLOF RÖHLANDER

Han är den prisbelönte mentala tränaren och talaren som lockar stor publik med sina vassa föreläsningar. Efter de framgångsrika böckerna Det blir alltid som man tänkt sig och Bli en vinnarskalle kommer nu Olof Röhlander med Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda, en bok med massor av spännande infallsvinklar på en av livets stora frågor.

CATHARINA INGELMAN-SUNDBERG

Det stora internationella genombrottet kom 2012 med den prisbelönta romanen Kaffe med rån – nu utgiven på 25 språk i över 40 länder. Nu kommer den tredje boken Rån och inga visor där pensionärsligan återigen, i sann Robin Hood-anda, kämpar för att göra livet bättre för de äldre, fattiga och lågavlönade. Ett upp-drag som för dem till jetsetlivet i St Tropez …

ELAINE EKSVÄRD

Elaine Eksvärd har tidigare skrivit fyra storsäljande handböcker om härskartekniker, kommunikation och makt. Nu är hon aktuell med självbiografin Medan han lever där vi får följa med tillbaka till det tidiga 80-talets Stockholm. En självutlämnande berättelse om hennes egen utsatta uppväxt och föräldrarnas separation, som kom att forma hela Elaines liv. Ett försvarstal för barnets rätt.

OLGA RÖNNBERG

Olga Rönnberg är personlig tränare och driver det framgångsrika företaget Mamma Fitness. Med sitt populära koncept har hon hjälpt tusentals kvinnor till en sund och stark form. Hennes böcker Träning för nyblivna mammor, Styrka för kvinnor, Träningsdagbok och Kostdagbok är succéer, nu är hon åter aktuell med Starka former – mage och rumpa. Lyssna på ett samtal med Olga om livet, hälsan och vikten av träning.

PETER BARLACH

Peter Barlach har tidigare skrivit och regisserat för teater och film, varit musiker och skrivit flera ungdomsböcker. 2015 debuterade han med sin första bok för en vuxen publik, Konsten att vara Caroline, som har beskrivits som ”en svensk Bridget Jones med aningen mer svärta”. Nu kommer Nyckeln till Caroline, den fristående fortsättningen där vi återigen får möta den härliga och rätt så udda huvudkaraktären Caroline i en spännande feelgood-historia.

BIRGITTA BERGIN

Birgitta Bergin är småstadstjejen som flyttade ut i Europa, från Kungälv via Bryssel till Marbella där hon nu bor. Hon lämnade reklambranschen bakom sig för att skriva på heltid. Romanen Som ett brev på posten är hennes femte feelgood-bok, en historia om en släktträff som går allt annat än smidigt.

För att få din medlemsrabatt ange kod BD0315 (stäms av mot medlemsregistret).

JULKOLLAGE1