Författarkväll på Oscarsteatern 21 september!

Event Storytel 21 sep

Möt höstens bokstjärnor! Välkommen till en fullspäckad höstkväll med spännande och personliga författarsamtal. Som vanligt ingår även vin & tilltugg, fina utlottningar och en välfylld goodiebag vid kvällens slut. På scenen träffar vi:

Alex Schulman & Sigge Eklund

Tillsammans driver Alex Schulman och Sigge Eklund en av Sveriges största podcasts, med en halv miljon lyssnare varje vecka. De har båda flera framgångsrika romaner i bagaget och i höst är de aktuella med deras första gemensamma bok: Tid – livet är inte kronologiskt, där de lyfter fram tanken om en fjärde tidsdimension, vid sidan av dåtid, nutid och framtid. Möt duon i ett samtal om livet, skrivandet och framgångarna.

Jonas Karlsson

Jonas Karlsson är inte bara en av Sveriges mest omtyckta skådespelare, han är även författare. 2007 debuterade han med novellsamlingen Det andra målet, och han har sedan dess gett ut två till samlingar, samt novellen Rummet, som har utkommit i 11 länder. I höst är han aktuell med sin första kortroman: Jag är en tjuv, om hur kalabalik utbryter när säkerhetsmannen Roland ertappar en tjuv på köpcentret där han arbetar.

Rebecka Edgren Aldén

Rebecka Edgren Aldén är redaktör på Damernas Värld, och har tidigare gett ut debattboken Skriet från kärnfamiljen, om jämställdhet i vardagen, tillsammans med Tinni Ernsjöö Rappe. Nu är hon aktuell med sin debutdeckare Den åttonde dödssynden, som handlar om fasansfulla hemligheter bakom en lycklig villafasad.

Joakim Zander

Joakim Zanders spänningsroman Simmaren såldes till 30 länder och filmrättigheterna är nyligen köpta av ett amerikanskt filmbolag. Nu kommer den fristående uppföljaren Orten, den andra boken om Klara Waldéen, som likt Zander själv arbetar som EU-jurist. Zander har växt upp i både USA och Mellanöstern, men är idag bosatt i Lund tillsammans med sin familj.

Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Eby är en av våra mest folkkära programledare, och syns varje vecka i TV4 Nyhetsmorgon. För första gången berättar hon nu om sin familjs dramatiska förflutna och om hur tidigare generationers kvinnor har flytt världen runt för att skapa sig en framtid. Hör henne i ett brinnande aktuellt samtal om samhörighet och att hitta hem.

Christoffer Holst

Books & Dreams redaktör Christoffer Holst kom på prispallen i Harlequins stora författartävling 2014. I september debuterar han som författare med Mitt hjärta går på, en filmisk och humoristisk roman om en förälskelse mellan två unga killar i Stockholmsmiljö. Hör honom berätta om skrivardrömmar och vägen till utgivning.

Yvonne Ryding

Möt vår samarbetspartner Yvonne Ryding. 1984 vann hon titeln Miss Universum och idag driver hon ett av Sveriges mest etablerade hudvårdsmärken. Hör henne berätta om sitt liv och sin skönhetsfilosofi, och var med och tävla och lyxiga priser.

 

Biljetter:
Pris: 365 kr/person
Rabattpris för Books & Dreams prenumeranter: 315 kr/person
Prenumerationskod: BD0921 (din bokning stäms av i registret)