Ny bok, nya skor

När man har jobbart hårt och länge med någonting, till exempel en bok, kan man behöva belöna sig lite. Jag brukar köpa skor. Dyra, onödiga och ibland obekväma sådana. Och ja, de får mig att känna mig lyckligare och snyggare. Vem sa att lycka inte kunde köpas?

 

4 kommentarer

 1. Håkan Östlundh skriver:

  Jag tycker att du borde belöna dig själv med en ny bokhylla. Du kommer att må som en prinsessa när du fått sortera in alla de där travarna i bokstavsordning. Det fortsatta skrivandet kommer att gå som en dans.

 2. camilla skriver:

  Hahaha. En typiskt manlig kommentar. Vem behöver bokhylla när man har ett par sköna boots …

 3. camilla skriver:

  Nä. Nu vet jag. Jag behöver en man som skruvar ihop en bokhylla. En man i boots.

 4. Håkan Östlundh skriver:

  Jag är chockad av ditt konventionella könsrollstänkande.

Kommentera