Det regnar nigerianska miljoner

Min högt värderade kollega Håkan berättade på sin blogg om hur många spännande mejl han fått från östeuropeiska kvinnor sedan han började blogga här. Själv har jag upplevt något liknande, fast det handlar inte om kvinnor, eller män heller. I stället verkar det som om en massa rika filantroper vill slänga sina miljoner på mig. Jag har inte summerat intäkterna, men inser att jag nu är ekonomiskt oberoende. Det här trillade tex in i mejllådan i morse:

”Mitt namn är Mrs Y. Ishii Taro, jag från Japan min far var i fastigheter leasing verksamhet innan han dog 2004. Jag kontaktar du i en tanke på att vi kommer att vara till stor hjälp för varandra som kloka utveckla en hjärtlig relation. mig själv
tillsammans med min syster försöker dölja miljontals dollar i kontanter i vårt garage för att undvika om $ 27.800.000 i arvsskatt i Japan.I har 2,061,681,295.50 JPY Japan yen Motsvarande $ 25,448,300.00 USD amerikanska dollar, som jag för avsikt att använda för investeringar ändamål overseas.This pengar jag sparade i en privat
uppfördes säker vaktbolag. Det är min advokat och jag själv som vet där pengarna förvaras. På grund av den rådande situationen i mitt land om statliga attityd mot min familj har det blivit ganska omöjligt för oss att använda dessa pengar i, så vi söker er
stöd för att överföra dessa pengar från Japan. Med tanke på att din hjälp behövs för att överföra denna fond, föreslår vi en provision på 21% Twenty One procent av den totala summan till dig för förväntade service och assistans, om du är intresserad så svara
omedelbart med ditt fullständiga namn och telefonnummer till min
privat e-post: yosh643@yahoo.com.hk

Kommentera