Fredagsrapporten vecka 11

Oooh, lot’s is happening, LOT’S! Som ni säkert förstått är jag en ödmjuk person med betoning på MJUK, jag gör mig bäst i hörn, med penna och papper, inte på scen. Alltså klapprar mitt hjärta för fullt nu, och jag spenderar mina hemmajobbardagar med att kolla mailen stup i kvarten, istället för att skriva. Och jag googlar mitt namn eller mina böckers namn, planerar ihop en massa jippon, tackar ja till intervjuer (ja, ja, ja!), och eggar upp mig själv som fasen.

Det gäller att hitta den där balansen. Snart. Jag säger bara det.

Måndag: tidigt morgonmöte på jobbet (Akademibokhandeln), fick veta lite grejer som kommer förändra åtminstone vår situation där. Direkt därifrån till frissan. Sedan hem. Svarade på förfrågningar från en journalist, som vill skriva artikel om spökupplevelser. Försökte skriva lite på bok tre. Gick sådär.

Tisdag: jobbade 9-13. Bokade in mig och Kristoffer på spadagar 2-3 april, då vi firar 9 år tillsammans (VA? 9?). Mailade med Martin Bensch, samtalsmoderator för mitt, Lina Arvidssons och Katarina Sandbergs samtal under LitteraLunds-festivalen. Försökte skriva lite på bok tre. Vad inbillar jag mig?

Onsdag: skötte bokföringen. Alltid ett pillande. Mailade med journalist på GöteborgsPosten och bokade intervju, mailade med programledare på radio P4 och bokade intervju, mailade med god, trogen läsare (vi brukar mailas lite, mycket trevligt), mailade med författare Amanda Hellberg, som jag träffar på LitteraLund.

Torsdag: tvättade klockan 8-11. Mailade med BFN (usch, så trist bokföring är när man INTE FÖRSTÅR) (samtidigt som man känner sig ursmart när man FAKTISKT förstår), mailade med förlaget angående släppjippo för Fågelbarn, det rör på sig … 25 mars, samma dag som boken recenseras, verkar det vara tal om. Fick också Kaninhjärta på pocket, första ex från förlaget! Den är så liten!

20130314_162939 20130314_163232

Fredag: jobbar till stängning, vilket innebär klockan 20. Knäppt sena tider för ett köpcenter, tycker jag allt. Kollar lite kläder inför alla framträdanden nu i vår under lunchen. Ser fram emot allt, allt, och längtar också tills det är över.

Ta nu helg, kära ni. Njut av solljuset. Och skiner inte solen, ät d-vitamin! Bra för allt. Jag läste någonstans att fettet på magen försvinner, POFF!

Kommentera