Fredagsrapporten vecka 15

… eller Normala veckan. Då jag landade lite, igen. Kändes skönt att använda kroppen efter allt snorande och hostande, att verkligen få KNEGA.

Måndag: morgonmöte på Akademibokhandeln. Chefen bjöd på förrädisk chokladkaka. Vi röjde undan rean. Jag jämförde det med feng shui. JÄTTEfin recension i Borås Tidning, samt synlig i Adlibris nyhetsbrev. Väl hemma fejade jag med deklarationen för första gången som egenföretagare. Ett jävla pill. Blev INTE klar, eller särskilt glad. Turligt nog hade vi en seriekväll inbokad hos Denise och Daniel, stavas Game of Thrones säsong tre.

Tisdag: jobbade. Googlade mig själv (kan inte låta bli) och hittade ännu en tidningsrecension. Denna gång i Kristianstadsbladet. SUPERFIN! Börjar lätta nu, den där oron. Börjar kännas riktigt jävla stabilt. Mail från LitteraLund-ansvarig angående trevligt mingel på kvällen 18 april, som jag absolut tänker gå på. Har ni missat? Här har ni programmet. Jag, Lina Arvidsson och Katarina Sandberg (Gilla Böcker förlag x 3) har ett scenprat med moderator Martin Bensch klockan 10.30 i Lunds Stadshall.

Onsdag: hemmajobbardag! Läste klart första genomgången av bok tre. Gillar. Samtidigt som jag, fortfarande, känner en viss oro över att ni inte ska göra det. Den oron kanske aldrig försvinner? Jag kanske måste oroa mig för att göra mitt bästa?
Hur som. Jag deklarerade klart, och kände mig oerhört lättad. Fick också mail från min chef angående sommaren. Dags att planera in den där semesterveckan. Annars jobbas den bort.

20130410_153901

Torsdag: jobbdag. Roliga mail, bland annat från bibliotekarien på Galmestadens bibliotek, som läste ut Fågelbarn under morgonen, älskar den och ser fram emot vårt samtal kommande onsdag (17 april). Ett annat roligt mail från Anna på förlaget, som berättade att det blir ett 20-minutersseminarium för henne och mig under årets bokmässa i Göteborg. Dag och tid är inte fastställt, men såhär:
Kaninhjärtan och fågelbarn
Christin Ljungqvist samtalar med förläggare Anna Danielsson Levin om debuten Kaninhjärta och den fristående uppföljaren Fågelbarn. Två genreöverskridande thrillerromaner som nått såväl unga som vuxna läsare.
Jäääääkligt spännande!!!
Min kära syster fyllde år, också. Och det föll snö i april …

Fredag: jobb. Inte mer glamouröst än så. Kanske handlar på vägen hem. Mhm. OCH! Imorgon förväntas intervjun läggas ut i GP. Återkommer med bild och länk. Möjligen också att något dyker upp i SvD. Det är alltid roligare att läsa den tryckta tidningen, eller en bild av den tryckta tidningen, så har ni möjlighet får ni gärna maila mig på adressen till höger.

Trevlig helg, hör ni!

Kommentera