Fredagsrapport vecka 16 + 17

Eftersom jag missade att rapportera förra fredagen (jag var i sommarstugan, semesteranpassad), blir det dubbelrapport idag!

First things first, här kommer vecka 16:

Måndag: lite mailing inför LitteraLund. Lite brödjobb. Ganska lugn inombords. Kanske börjar jag bli van? Eller hade en god känsla av att allt skulle gå finfint på torsdag?

Tisdag: här fick jag huvudvärk. Mhm, jag minns. Spänningshuvudvärk. Lite för mycket att tänka på privat (livet går absolut inte att pausa bara för att något STORT ska äga rum, å nej, absolut inte). Jag fick veta av LitteraLunds projektledare att vårt scenprat skulle filmas: yey!

Onsdag: brödjobbade, och tog spårvagn direkt efteråt till Gamlestadens bibliotek. Tre urtrevliga bibliotekarier presenterade vårens böcker, och en av dem hade ett samtal med mig om Fågelbarn.

20130417_165643

Torsdag: LitteraLund!

Fredag: sommarstugehäng, utan dator. Vi hälsade på inne hos Diana och Stefan på Bokhandeln Laholm (alltid lika mysigt och trevligt och hjärtevärmande, de är ett föredöme för svenska boklådor!), kikade in på biblioteket (Kaninhjärta var utlånad!!) och köpte med oss drömtårta från kaféet vid torget.

Sedan var det gemytlig trädgårdsröjarhelg med tillhörande muskelkramp, och recension i SvD.

Vecka 17:

Måndag: smygskrev lite på råmanus till bok tre (är inte nöjd med första utkast, jobbar om HELT). Intervjuades av Modern Psykologi per telefon. Mailades med Lina Arvidsson, som jag hängde en hel del med nere i Lund, och tycker mycket om.

Tisdag: Lunds Studentradio sände intervjun jag gav i torsdags i programmet kallat Boktimmen.

Onsdag: brödjobbade, fick en bloggrecension (!), och beskedet att Kaninhjärta ska bli talbok genom MTM.

Torsdag: brödjobbade lite mer, fick ännu en bloggrecensoion! Halleluja! Knåpade med manus till bok tre under morgonen (fick jättejättebråttom med frukost, smink, påklädning, ALLT, till förmån för skrivet). Bokade lite med familj och vänner till helgen, då jag blir gräsänkling.

Fredag: jobba, senare en dejt med mannen. Ska bli mysigt. Inget skriv idag.

Trevlig helg på er!

Kommentera