Den uteblivna rapporten

Som ni kanske märkte fattades fredagsrapporten förra veckan? Det blev ett sammelsurium av dagar som inte riktigt går att säga något om. Släppet av Fågelbarn har förflyttat sig en bit ifrån mig, alamackan ser ganska normal ut framöver (bortsett från i september), och jag använder det mesta av min skrivenergi till att lägga på bok tre. Exempelvis hade vi min bästa vän och hennes man på middag i onsdags. I torsdags hade vi mysig hemmadag. I fredags var jag på begravning. I helgen jobbade jag, och tittade på tramsfilmer (exempelvis She’s all that, är man gräsänkling får man passa på!).

Det börjar närma sig slutet för mig här på Books & Dreams. Jag har några topics jag hade tänkt beta av, innan dess. Så, imorgon kommer ett lite mer intressant inlägg. Till dess hoppas jag ni har en fin måndag! Lite finare än min. Här kissar regnet ner, grått och tyngande, och de satans byggubbarna är kvar. Skapar ett fantastiskt bullerljud som stör ut min koncentration tills jag blir alldeles blasé.

Okej.

Vi säger så.

Hörs imorgon!

Kommentera