Fredagsrapporten vecka 22

Sista fredagsrapporten! Den här veckan var lugn. Men ändå lite kryddad.

Måndag: inne på dag 7 av 9 dagar i rad! Lite lätt trötter. Men ändå så pass alert att jag mailades med en journalist för Modern Psykologi, som skriver en artikel om spöken, samt med en av de ansvariga på årets bokmässa, och förlaget. OCH jag skrev en bit på kvällen. Satt uppe till sent, med kaffe. Alltså till klockan 2 på natten. Inget jag rekommenderar. Ibland bara behövs det.

Tisdag: jobbade stängning, det vill säga klockan 20. Hm, ja, och en Valldabo kom in och handlade mina böcker, också. Jag fick lov att signera! Sådant blir man glad av.

Onsdag: kort sista dag i raden, redan vid 15-tiden smet jag iväg. Tog en spårvagn in till centrum, mötte upp med bästa vännen och fikade. Efter att ha sett Göteborgsvarvet, och alla hurtbullar, köpte jag ett par löparskor också. Nu jävlar.

Torsdag: Ada, min redaktör, stod på flygplatsen och såg att Kaninhjärta rekommenderades i Pocketshop. Till alla dem som läst och gillat Cirkeln och Eld. Jag tackar, jag. Lite kontakt med förlaget angående Kaninhjärtas släpp i Danmark. Och lite kontakt med hotellet i Österrike, där vi ska bo nästa vecka … klippte mig nere i centrum, och hälsade på inne i en av de mindre boklådorna. Repade mod och presenterade mig, jag visste att hon visste vem jag var, och det är en lustig grej. Det här att bli igenkänd som författare. Hur ansiktet liksom förändras på personen, och deras ögon börjar lysa.

Fredag: jobbar sista dagen innan semestern! Och allt känns fint. Men det blir ganska många pauser i skrivandet, känner jag. Inte riktigt den kontinuitet som skulle behövas. Jaja. Lite bergsluft, och jäklars vad skriv det blir sen!

Ha det fint nu, hörni. Vi ses, vi hörs, vi råkas.

/Christin

Kommentera