Så kom boken till – del 3

Jag hoppade över några steg i går, om hur boken kom till. Kunde liksom inte riktigt hålla mig från att berätta om förlaget.

Men nu kastar vi oss bakåt till sommaren 2012, när grundstommen till manuset var skrivet. Då började läs- och redigeringsperioden. Jag läste mitt manus en gång, REJÄLT. Och sedan en gång till. Textredigerade.

Därefter vågade jag visa Nanna och sedan tog jag alltså kontakt med Lisa Bjärbo för lektörsläsning. Så här såg det ut i cykelkorgen i början av februari när jag tog steget att POSTA IVÄG manuset till henne:

manus-bjarbo

Oj, vad det kändes pirrigt!

Men det är alltså verkligen något som jag rekommenderar. Jag ville ha svar på om det var något att ha – från en utomstående.

Vad hon skrev? Det tar vi en annan dag!

Nu: fredag! Här ska senare fredagsfiras med Filip & Fredriks nya program (i efterhand), taco, vin och choklad. Älskar fredagar. Vad ska ni göra?

En kommentar

  1. Emilia skriver:

    Läste ditt förra inlägg – ett smart tänk bakom. Att liksom kasta sig ut, fast med en plan! Så din bok, vad jag förstår, har självbiografiska inslag?

    Jo du, de där rosasvarta tajtsen har jag väntat på nu hela veckan. Att kunna träna i igen. Men dessvärre har en megaförkylning tagit krafterna ur mig, så jag får nog vänta några dar till. Märket är casall.

    Jag gillar också fredagar, mest för att min fästman gör det. Som frilans är de flesta dagar rätt lika, men visst smittar fredagskänslan även av sig på mig! Igår var det sjukstuga, men med klass: salmalax, grönsaker och massa gott!

Kommentera