Jobba hemma vs frilansloftet

Vet ni vad det är för dag i dag? Jobba hemma-dagen! Jag håller mig inte enligt reglerna för jag sitter på mitt underbara frilansloft. Att ha ett frilansloft kan vara det bästa som har hänt mig (ja, förutom Sven, Henrik och allt sådant).

Vet ni vad jag gjorde efter föräldraledigheten? Började jobba hemifrån, med en föräldraledig sambo och ett litet barn.

PERFEKT! Tänkte jag då. Då kan jag gå ut och tjuva pussar och kramar när jag vill. Och stänga dörren blixtsnabbt när det blev lite för kinkigt och gnälligt och gråtigt.

Stackars Henrik tänker jag så här i efterhand. Han fick verkligen hålla sig away för att få en dos av egen föräldraledighet.

Det ÄR bra att lämna hemmet ibland. Speciellt för att få frilansjobbet att bli ett riktigt jobb. Och för att få superbra kollegor – som jag har. Vi är sex frilansare här: Matilda, Johanna, Pernilla, Ulrika, Liselotte och jag. Som jag nämnt tidigare jobbar alla med böcker på något sätt. Jag ska presentera alla närmare i vår.

johanna-pernillaTvå av mina kollegor och ett kommande omslag i bakgrunden. Johanna ska också debutera – hennes bok kommer i september!

Kommentera