Här är en av förra årets bästa böcker

4709899 omslag.inddSnart hugger jag tag i bokhögen som skriker åt mig därhemma. Till dess ska jag tipsa om en av förra årets lästa och bästa böcker – perfekt om du är frilansjournalist, sugen på att bli det eller är företagare på något sätt.

Sälj, skriv & bli lönsam har precis allt jag önskar av en handbok: Konkret, bjussig, bra språk och med tips som verkligen går att tillämpa.

Det gör ju inte saken sämre att det står en riktigt bra människa som författare – Camilla Björkman! Hon gick från att vara frilansjournalist förra året till att bli chefredaktör för Driva Eget. Tack vare det fick jag hennes tidigare frilansuppdrag som webbredaktör. Hurra för det!

En kommentar

  1. Karin skriver:

    Men å vad roligt att hitta till dig igen! Jag hade förut bloggen Om allt och ingenting och kommenterade hos dig ibland, men så tappade jag bort dig på nåt vis. GRATTIS till bokkontraktet, ska bli spännande att följa resan! Jag är ute på samma resa själv, har skrivit ett bilderboksmanus som håller på att illustreras just nu och ska ges ut på Idus förlag någon gång under året, har därför startat en ny blogg. Ska genast lägga till dig i blogglistan där så jag inte tappar bort dig igen!

Kommentera