Titta här då!

omslag-1omslag-2Här är min bok! Omslaget är gjort av finfina Sanna Sporrong!

Och boken finns att förhandsbeställa redan nu på förlagets webbplats. Do it!

6 kommentarer

 1. Nina skriver:

  Men guuuud vilket tjusigt omslag! Gillar titeln också.

  heja dig!

 2. Emilia skriver:

  Vad verkligt det blir med omslag! Och en månad till release :) jag tränar varje dag på stresshantering och ibland lyckas jag. Jag har precis läst ut en bok om vanor, Vanans makt. Charles Duhigg tror jag författaren heter. Nästa bok för bli en roman. Jag blandar faktaböcker med romaner för bästa mix :) Läser du något nu?

 3. Charlotte skriver:

  Superwow! Vill bara läsa den.

 4. Hanna skriver:

  Åh va kul! Grattis grattis grattis!
  Och roligt hur liten världen är – numer sitter min lillasyster och Sanna Sporrong på samma frilanskontor… =)

  • Maja-Stina Fransson skriver:

   Åh tack! Och gud, vad världen är liten! Vad heter din syster? Också journalist?
   Hoppas vi ses fram över! Stor kram!

Kommentera