Sveriges snyggaste bibliotek!

maja-halmstad-bibbloNi vet väl vilken stad som har Sveriges snyggaste bibliotek? Halmstad! Titta så fint beläget vid Nissan. Där hade jag hängt otroligt mycket om jag bott i stan.

Vet du något snyggare bibliotek i landet? Tipsa!

Vi var i Halmstad från långfredagen till i går och hade underbara dagar hos min svägerska Mimmi och hennes fina familj.

Massa balkonghäng, mat, godis, träning, utflykt till stadsbondgård, vi såg HBK slå HIF och så läste jag ut boken. Spännande! Rekommenderar.

Tack Mimmi, Jens, Doris och härliga Halmstad! Ses snart igen!

halmstad-familjen

 

6 kommentarer

 1. Emilia skriver:

  Spännande med bibliotek – jag hängde mycket på sådana när jag pluggade. Men har faktiskt också en ny favorit där min kille bor, nämligen i Handen. Där finns ett kulturhus med tillhörande bibliotek – stora fönster och högt i tak. Där sitter jag en del och jobbar.

  Jag läser en del böcker som jag sedan använder till artiklar som jag säljer in, som en aktuell krok. Det gäller att få pdf:er från förlagen innan böckerna släpps, för de blir ju inaktuella så snabbt efter att de kommit ut i handeln.

 2. Annelie skriver:

  Halmstadbibliotek är så fint. Själv varit där några gånger när jag varit i staden!:)

 3. Per skriver:

  Jag har inte varit inne på något av dem, men både Malmö och Köpenhamn har riktigt häftiga biblioteksbyggnader. Det i Malmö består av tre byggnader från olika tider och med olika stilar, och kungliga biblioteket i Köpenhamn har en cool tillbyggnad som kallas Den svarta diamanten. Bildgoogling rekommenderas.

 4. Maja-Stina Fransson skriver:

  Per: Bildgoogling gjord – snyggt! Förresten, när lanserar du din egen webb/blogg?

 5. Per skriver:

  Jag har skjutit på min webbshop/legoblogg lite för att komma igång med frilansjournalistiken istället. Men före sommaren, hoppas jag. Så blir det väl en personlig sajt till hösten om jag bestämmer mig för att fortsätta som egenföretagare.

 6. Maja-Stina skriver:

  Spännande Per! Hoppas på fortsättning i höst då!

Kommentera