Dagens att göra-lista

I dag står följande på att göra-listan (som har med boken att göra):

 • Skriv ned saker jag inte får glömma att säga på torsdag
 • Gör en låtlista – Minnas Spotify.
 • Boka bord på restaurang
 • Boka tågbiljetter till Pernilla (min tidigare Aftonbladetchef som jag ska bokprata med)
 • Plåtas till UNT

En överkomlig lista tycker jag.

En kommentar

 1. Emilia skriver:

  Helt överkomligt. Ibland tror jag tricket är att ha ganska korta listor, och att bli nöjd över de tre, fyra saker som man åstadkommer. För listor kan göras låååånga. Men som sagt: hålla det rätt kort.

  Reportageböcker är något som jag tycker är spännade, apropå fackböcker. Jag tror också att det är en genre som kommer växa mera. Vore kul att höra vad du tänker om det.

  Din fråga om jag skriver på roman träffade mig i hjärttrakten. Jag är på väg. Men jag är inte riktigt där än (när 17 är man det då? frågar jag mig själv). Däremot tror jag också att min roman (se där!) kommer att ha självbiografiska inslag. Tänk om jag kan få ändan ur vagnen!

  Just idag är jag förkyld men kämpar järnet för att bli frisk, vill så gärna träffa dig på torsdag, och alla andra som ska dit!

  Allt gott.
  Emilia

Kommentera