RELEASEFEST!

pernilla-jag

Jag är så LYCKLIG! Kvällen i går blev precis så fantastisk som jag hade önskat.

Vi var alltså på Drottninggatans bokhandel (älskar bokhandelsmiljön), med famij, vänner, kollegor och Pernilla som jag bokpratade med. Det var precis så där avslappnat som jag hade önskat.

Och nu är boken verkligen UTE! Så overkligt att se flera stå med den i sina händer – samtidigt. Och att få skriva sitt namn i den. Och hälsningar. Det där med att signera blev ju en utmaning. För mig blev det som att skriva vykort (vilket jag också älskar)!

Så många fina blommor, paket, bubbel, choklad, fina ord – ja, det märktes att det var folk där som känner mig. Jag fick så mycket fint!

TUSEN TACK!

Tack också för alla hejarop på Instagram, Facebook, Twitter och i bloggarna. Hurra!

Och vet ni: I dag kan ni höra mig i radio igen. Liveintervju med P4 Uppland om knappt två timmar. Alltså klockan 15!

Och, bloggen tar ju inte slut nu. Jag fortsätter här ett tag till. I kväll har till exempel Henrik och jag barnvakt. Vad gör vi då? Jo, vi bokar bord på favoritrestaurang och skaffar biljetter till Författarfredag med Sigge Eklund. Som ett smakprov inför nästa veckas Books & Dreams.

jag-bokenBoken hittar ni på Adlibris, Bokus, hos förlaget eller i en bokhandel nära dig.

Bilden i topp är lånad av en annan av årets romandebutanter (och journalistikklasskompis) – Marie Björk.

3 kommentarer

 1. Emilia skriver:

  Ja men visst – hur trevlig kväll som helst – jag hade kunnat stanna länge till! Härlig bild på er, man kan riktigt läsa av hur stämningen var. Du har en härlig förmåga att blanda svåra saker med humor. Jag läser dig vidare, nu på två fronter!

 2. Nina skriver:

  Så fin-fint!
  Måste känts overkligt.
  Kram!

 3. […] är bilder från Maja-Stinas härliga bok-release jag var på i Uppsala förra veckan. Den hölls i en gammal fin bokhandel och det bjöds på vin […]

Kommentera