Finfina bloggrapporter!

Svisch. Så gick det en hel vecka sedan bokrelease. Galet!

Det där magiska datumet, den 8 maj, som jag längtade som en galning efter kom plötsligt – och var över i ett nafs.

Men då är det ju så himla härligt att kunna läsa om det i efter hand. Till exempel se Matildas matiga och alldeles underbara blogginlägg från kvällen. Bilder med fina kollegor och våra kids som höll på att ta över showen:

Skärmavbild 2014-05-15 kl. 16.04.43Skärmavbild 2014-05-15 kl. 16.04.19

 

Tjusiga P – som plåtade mina pressbilder.

Spana även in min bloggkompis Emilias inlägg från kvällen. Så himla kul att hon (du!) kom!

2 kommentarer

  1. Emilia skriver:

    En vecka – poff – kändes som det var igår jag var i Uppsala. Din son var ju helmysig – han höll ställningen hela kvällen och sa minst hej då två ggr till varje person innan han tog kväll med mormor och morfar :) Var precis inne på Matildas blogg, hon är ju bäst på att rapportera, både med text och bilder till tusen.

    Jag mailar dig om träff, borde funka innan midsommar.

    Sitter här med bokföringen. Har nog en liten fetisch när det gäller att skicka fakturor 😀

    Du förresten, vad tränar du för nåt?

  2. […] syns både i min Books & Dreams-blogg och framför allt i Matildas blogg. Hon har bloggat från min bokrelease – SPANA […]

Kommentera