Sanna, världens bästa Sanna!

Precis innan jag skulle ta helg i fredags fick jag syn på att Sanna, som gjort omslaget till min bok, blogguppdaterat. Hon skriver så himla träffsäkert om frilanslivet. Och tänk att det faktiskt var Matilda och jag som inspirerade henne till att satsa på frilans. Vilken HIMLA tur att vi gjorde det – så duktig och kreativ som Sanna är! Annars hade inte världen fått ta del av alla hennes underbara bokomslag (visst lyser det upp lite extra i högra hörnet… blink-blink):

sanna_Portfolio_miniJag minns tydligt hur Sanna och jag mejlade om att våga testa frilans.

Den senaste tiden har jag funderat mycket kring frilanslivet. Och kommit fram till att jag stortrivs.

Det hade varit väldigt svårt att få till boken med ett ”vanligt jobb”. Och vanliga tider.

Måste även visa hur det såg ut när jag skrev om Sanna till Göteborgs-Postens Två Dagar för ett och ett halvt år sedan:

Skärmavbild 2014-05-16 kl. 16.15.01

En kommentar

  1. Sanna Sporrong skriver:

    Tack söta du för fina ord! Och supertack för den inspiration och pepp du gett mig

Kommentera