Mitt frilansloft

Hej frilansloftet!Jag har ju skrivit om dem förr – mitt finfina frilansloft. Jag har sådan otrolig glädje av min arbetsplats. Får så mycket inspiration.

När den ena sticker iväg på pressresa till Aruba (läs: Pernilla), tecknar den andra en fantastisk ny figur till en barnbok (läs: Matilda), medan den tredje blir intervjuad av Mama för sin nya bok (läs: Johanna), då den fjärde lagar en hel midsommarbuffé i köket (läs: Liselotte) och den femte plåtar fab-bilder till en helt ny bok (läs: Ulrika).

MEN!

I måndags klockan 9:30 satt vi alla tillsammans runt bordet med chokladbollar – bakade av läs: MIG!, kaffe och en trevlig journalist. Sex framgångsrika företagare ska självklart bli intervjuade! Läs snart reportage i Upsala Nya Tidning.

Vi avslutade hela fikadejten med att planera in en sommaravslutning i juni – såsom alla andra jobb gör.

LYCKAN i detta loft = total.

En kommentar

  1. Ja, håller verkligen med: LYCKAN!

Kommentera