Det här vädret alltså

I dag sätter vi oss på tåg mot Herrljunga och senare i bil mot sommarhuset i Horla. Gud, så underbart det ska bli! Det ser ut att bli pangkväll vädermässigt i kväll, lite sämre i morgon, men det gör inte så mycket. Det ska bli en fixarlördag. Vi har storslagna planer på gång.

Sven är otroligt pepp på en helg hos ”mo-mo” och ”mo-faa!”

I går var det sommarväder även i Uppsala. Innan dagis svängde Sven och jag in i Stadsträdgården där Henrik och hans kollega Mona sände radio från vår picknickfilt. Sven plåtade:

svenskarstedt

SR-bil

Alltså, det här vädret gör mig helt RUSIG.

Ha en underbar helg! Speciellt bloggläsaren Emilia som också har fab-planer på G, vet jag.

En kommentar

  1. Emilia skriver:

    Det blev en helt underbar helg och vi prickade helrätt med vädret. Dessutom överraskades det med ett vrålåk efter vigseln (i Enskede Kyrka), något som vi inte hade räknat med! Sen fest på fina Eggeby Gård på Järvafältet. Funderar eventuellt att skriva ihop ett bröllopsreportage till nästa vår, har du tips på någon bra bröllopsredaktör? :)

    Bästa sista-minuten tipset: se till att äta ordentligt även under dagen D, dvs ladda med mellisar och sådant. Lätt att glömma men viktigt att ha i åtanke. Sen: sova förstås. Det gick sådär kan jag konstatera i efterhand!

Kommentera