Borde-böcker

tarningsspelarenHar ni också borde-ha-läst-böcker? Alltså klassiker eller andra böcker som bara känns som om du egentligen borde ha läst för flera år sedan?

Jag har! Här är en på listan. Tärningsspelaren av Luke Rhinehart. Läser just nu.

Läst? Tyckte?

En kommentar

  1. Emilia skriver:

    Oh my. Dessa Borde-böcker. Och Borde-bloggar (INTE din dock :)). Och Borde-tidningar. Jag kan faktiskt bli stressad. Men jag tänker: det finns en tid för allt. Jag har en superintressant bok hemma som heter Business Model Generation – love the design och upplägg, men vet inte riktigt när tiden är rätt för den. Har just nu världens sämsta uppkoppling men hälsar så gott till dig, kan tänka mig att livet är ganska underbart just nu! (ps. du måste ändra ditt efternamn på bloggen ;))

Kommentera