Härlig bokdag!

Vilken härlig bokdag det blev i går!

Först intervju i P1:s Kropp & Själ (hör programmet här), sedan direkt till långt lunchmöte med mina fina förläggare där vi bland annat pratade om bokmässan i höst.

Och innan jag stängde av min telefon i går såg jag att Adlibris toppade med boken på deras ”Aktuellt i media”-sida! Toppen!

Den ligger även kvar i dag:

adlibris

 

Självklart underbart kul! Här kan ni beställa den, om ni inte redan har gjort det.

I dag har jag firat med en första semesterdag. LYX!

2 kommentarer

  1. Caisa skriver:

    Så roligt för dig!! Gläds till 100!! Njut nu av semester, det är du värd:-)

  2. Emilia skriver:

    Precis sådär härligt ska det ju vara, vad kul. I skrivande stund har jag precis pausat programmet från Kropp & Själ och ska sen lyssna vidare. Jag börjar snart min semester, men igår fick jag ett erbjudande om jobb som jag hoppas blir av. Blev verkligen glad! Kommer du att blogga under sommaren?

Kommentera