Sommarfrukost i Horla!

detaljer-frukostBästa målet på dagen? Helt klart frukosten! Jag älskar frukostar. LÅNGA! Som nu, när det samtidigt stornjuts av semester.

Första semesterveckan tillbringas i mammas och pappas sommarhus i Horla. Dagens frukost: Keso med hallon, linfrön och kanel. Knäcke med pastrami, senap och avokado. Ägg. Färskpressad apelsin. Och såklart en stor kaffe med skummad lattemjölk. Plus ett stycke härlig Family Living.

Blev stormförtjust i reportaget om Lisa Lemke. Vilken härlig människa hon verkar vara!

Hej sommarfrukost!

2 kommentarer

  1. ordetarditt skriver:

    Frukost är det bästa!
    Jag går på semester idag, så nu väntar fyra veckor av lata mornar. Yey!

  2. Sanna skriver:

    Lisa är fantastisk! Jag gjorde min allra första bok med henne för ca 5 år sedan. Jag tjatade mig till henne att vara vår stylist och vi var hemma hos henne och fotade. Jag vet att jag tänkte, att hon skulle verkligen passa i TV :-)

Kommentera