Releasepartyt för boken i måndags!

Ola-bokreleaseHelaLokal

Först hade jag inte tänkt ha något party. Dels har jag en blyg ådra (vilken man kanske inte tror?) som gör att jag tycker att det lite jobbigt att stå i centrum. Å andra sidan kan jag tycka att det är roligt också… Sa någon motsägelsefull?

Men jag ändrade mig! Därför att jag har så många kompisar som jag vill tacka för att de hejat under bokens tillblivelse, och sedan varit så otroligt generösa och glada för min skull så fort min bok har synts i något sammanhang!
Så tack alla!

Ola-bokrelease-Datanktejag
”…och då tänkte jag till så HÄR många gånger hur sjillsmässa stavas”

Ola-bokrelease-tilt
Om man går på releasefester varje dag i många veckor kommer man nog att se världen lite suddig…

(Fotograf: Isa Diamant – Tack Isa!)

Kommentera