skriv och skriv om skriv och skriv om skriv och skriv om skriv och skriv om skriv och skriv om

artworks-000064861235-19flw0-original

Herregud, jag är tvingad att ta tillfället i akt och tacka redaktörerna som kastade mina manus i papperskorgen, efter att ha slängt ett öga eller två på dem. Jag gör en total skåprensning här hemma och rotar fram all gammal bråte som har blivit producerat genom åren och mina vänner, det är förfärlig läsning för det mesta. Det var ett klokt beslut att rata mig.

Jag borde bli förlagsredaktör! Jag skulle refusera mig själv omedelbart! Jag har blick för det där!

Ska man spara skräp eller kasta? Tja, hittills har jag valt att spara, men nu är det slut med det. Jag behöver andas, måste ha utrymmet till nya tankar, den där gamla skåpmaten kan kvitta. Det är vår, vi gör om, vi gör nytt, vi städar ut.

Håller på med min fjärde roman. Sitter och får ont i arslet efter alla timmar vid datorn och säger som vanligt att aldrig mer, aldrig mer. Tar en löprunda på det och sedan är orken tillbaka.

Lite läskigt att kasta gamla manus i pappersåtervinningen. Tänker att de som tömmer papperscontainern har läsning till eftermiddagsfikat om det vill sig illa. Borde kanske investera i en sån där papperstuggare.

Eller skriva bättre från början. Vilket som.

/Peo

 

 

 

 

Kommentera