Gränsen går här nånstans.

IMG_0601

Då så, gott folk, har jag kommit för att ta farväl.

Sex månaders text på B&D blev det. Nu tar jag semester, bor vid havet, springer i skogen, försöker läsa i kapp lite böcker som blivit liggande. Det regnar varje dag, solen skiner varje dag också, det växlar. Som det mesta.

I höst ska jag redigera en roman. Punkt. Jag vill ha den klar till slutet av september, av den enkla anledningen att jag planerar att försöka skriva en femte – och kanske sista – roman efter det.

Våren var bra. Vi skrev ”Brev i exil” på Instagram som fick stort genomslag. Jag är tacksam för att vi fann läsarna den vägen. Och boken som jag arbetar på för tillfället ger mig vittring. Tror att den kommer bli väldigt fin.

Om framtiden vet vi inget. Men även en författare måste lära sig att det inte finns ord för allt.

Jag tog bilden på båten och horisonten i morse när jag gick nere vid stranden. Vad säger ni, kanske är det dags att ringa rederiet och fråga om det går att mönstra på och göra ett par år till havs?

http://stockholmunderytan.blogspot.se/

/Peo

 

 

 

 

 

Kommentera