Idag är det Stora Världsbokdagen!

Själv står jag framför ett stort gäng elever på en skola någonstans utanför Uppsala och pratar om författarskap och drömmar och mål men jag ska ändå vara med i tävlingen och kampanjen som Bonnier har!

De vill att det syns i de sociala medierna att det är Stora Världsbokdagen idag och det tycker jag också. Fota dig själv eller en kompis som läser och ladda upp bilden på Facebook, Twitter eller Instagram.

Tagga bilden #LäsningSmittar #Titel #Författaren och ställ gärna frågan ”Vad läser du?”

Bilden med flest gilla på Facebook respektive Instagram och den som har flest favoritmarkeringar på Twitter vinner ett bokpaket från Bonnierförlagen. Inte så tokigt väl? Läs mer här!

Jag ska ladda upp de tre böcker som ligger på mitt nattygsbord just nu:

2014-04-22 11.06.29

2014-04-22 11.07.06

2014-04-22 11.07.54

Kommentera