Presenterna – tack!

Imorgon ska jag sluta prata om releasen, börjar till och med själv lessna på min förträfflighet.
Men.
Jag fick så fina presenter.
Förlaget budade hem allt på förmiddagen och 14-åringen, katterna och jag packade upp och det var så ROLIGT.
Jag fick blommor, praliner, te, böcker, lotter, prydnadssaker, tvål och massa mer.

När 12-åringen kom hem från skolan, åt vi (mest jag) upp chokladen, katterna tuggade i sig gräs och snören (rätt urskillningslöst måste jag säga, men de är inte de smartaste djuren i universum), vi skrapade lotter (ingen vinst), jag grät en skvätt (oklart varför, men jag gör ju det) och sen klippte jag raskt upp alla buketter, arrangerade om och sen åt jag även upp alla macroner och nu har jag ångest för jag vet inte vem som gav vad och alla fina kort ligger i en prydlig hög så jag kan inte tacka er en och en.

Några gav även pengar till UNHCR, någon till MSF och någon till ”barn som är sjuka”.

Mycket bra, känns så fint.

Mina författarkompisar hade gått ihop och gav mig en fantastisk gåva – ett bidrag till min New York-resa nästa år, tack!

TACK ALLESAMMANS!

Nu har jag gått upp allt jag gått ner och förmodligen drabbats av akut diabetes, men vad gör det när det doftar blommor och jag är slutkörd in i själen av att bli så firad.

Och så har jag min lilla flock samlad.

I morgon är en ny dag.
Nu ska jag sova.

Godnatt.

bild 1-1

bild 2


3 kommentarer

  1. Lina skriver:

    Jag har läst ut ”en enda natt” nu…och nej, den var inte bra…inte ens i närheten av bra…
    Den var FANTASTISK. Så otroligt FANTASTISK!!! Och jag är kääääär i Michel 😉
    Nåväl, godnatt!

Kommentera