Very många selfies

Jag är hemma nu.
GUD SÅ SKÖNT.

Tack alla fina fina läsare som kom och lyssnade, pratade och köpte.
Det är så fruktansvärt roligt att träffa er.

Tack Åsa Hellberg för fenomenalt partnerskap – fy sjutton vad bra vi var!

Tack Forum – ni är så jäkla bäst. Vilka fantastiska människor ni är, det är en YNNEST att få vara författare hos er.

Nu.

Nu ska jag sova i min egen säng.
Som jag längtat efter mina barn och mina katter och min TV.
(Men detta var min bästa mässa. Pris ske Gud.)

4 kommentarer

 1. Åsa Hellberg skriver:

  Tack för ett underbart samarbete. Hurra!!!

 2. Carita Brovall skriver:

  Hej Simona!
  Lyssnade på dig idag på bokmässan i Gbg, glad att jag gjorde det :) Har läst dinafyra böcker och får konstatera att jag älskar dem så det där med romance är ttroligtvis en gengre som passar mig. Du pratade idag om skrivarkurs typ helgkurs. Håller du såna? Jag är intresserad. Fortsätt lycka till med skrivandet. Jag gillar dina böcker och vill läsa fler. Jag gillar dig, du är cool och modig.
  Hälsningar
  Carita Brovall, Ulricehamn

  • Simona Ahrnstedt skriver:

   Hej Carita, vad roligt att höra, vad glad jag blir. Kurserna har jag gett vid Medborgarskolan i Stockholm. Eventuellt så blir det en i vår.

Kommentera