Min bokmässa, sammanfattning men sen vill jag blicka FRAMÅT

Bokmässan 2014 blev en personlig seger för mig.

När jag tänker tillbaka på året som gått så är jag stolt över mig själv.
Så mycket jag offrat.
Så mycket jag satsat.
Så mycket jag omprioriterat.
Mässan blev som ett kvitto på att jag tänkt rätt.

Jag har bara jobbat hela mässan.
Inte festat. Inte druckit.
Gått på två middagar (en med agenturen, en med förlaget) och sen åkt hem medan folk strömmade till Park.
Klart jag var lite sugen.
De verkade ha så kul.
Men jag tycker jag valde rätt.

Jag har fått träffa underbara (UNDERBARA!) läsare.
Fantastiska kollegor.
Blivit så omgiven av kärlek från förlaget och från agenturen.
Fått känna mig viktig, trots att det funnits så oerhört många GIGANTER runt mig.
Hållit fyra framträdanden som gick bra.
Signerat.

Jag har fått enormt goda nyheter som jag hoppas snart få dela med mig.
Skrattat så himla mycket.
Inte gråtit EN ENDA GÅNG (!!)

Och maten.
Jösses.
På fredagen åt vi en sexrätters på 28+ och jag har aldrig ätit så mycket och så avancerad mat.

Samma på förlagsmiddagen på lördagen.
Havskräftor och nån fisk och puréer och fondanter tills man bara log.
Skratt, samtal, skvaller (det KAN ju inte finnas någon annan bransch som har så mycket underbart skvaller)

Sammanfattningsgvis var det en fantastisk mässa för mig, på alla sätt och vis.
Rolig, utmanande, utvecklande och lyxig.

Men nu mina vänner, nu, ska jag skriva klart min nästa bok.

9 kommentarer

 1. Hanna Lans skriver:

  Att festa är överskattat. Samtal och skratt är däremot underskattat. Jag tycker alltså att du verkar ha prioriterat helt rätt! Och att inte gråta under en hel helg? Unheard of. :)

  • Simona Ahrnstedt skriver:

   Tack Hanna. Synd att vi inte sågs, men egentligen är bokmässan sämsta tillfället att ses, har jag insett. Annan gång! Kram!

 2. Ingrid Elfberg skriver:

  Missade också dig … prioriterade ungefär som du fast jag fuskade med Park en kväll. Var däremot inte bjuden till några middagar :-( Morr!

 3. Lina skriver:

  Åter igen; TACK för en härlig pratstund med både dig och Åsa.
  Du är störtskön! 😉
  Kraaam

 4. Åsa Hellberg skriver:

  Eldade havskräftor, och vi åt marulk (Jag kommer ihåg mat. Undret i det.)

 5. Kristin skriver:

  Jag har inte varit så het på romance, än så länge. Kanske inte min kopp te, helt enkelt. Men du – DU! – är awesome. Har aldrig sett maken till fighter. Imponerande, och inspirerande. (Så, jag ska köpa din senaste iallafall, kanske har det vuxit på mig!)

  • Simona Ahrnstedt skriver:

   Kristin, romance (och/eller mina böcker) är ju verkligen inte för alla, men min personliga åsikt är att man ska ha läst ngt i genren innan man avfärdar den. Lycka till och tack för lovord, :) Kram!

 6. Jennie Wikström skriver:

  Alltså du FANTASTISKA kvinna. Den bok jag precis avslutade är så jäkla bra så jag inte vet vad jag ska säga. Du är … Jag är…. jag fungerar inte. Inte än. Min mun kopplar inte det hjärnan bearbetar, och det är inte bara på grund av förkylningen, som egentligen är en av anledningarna till att jag slog upp den första sidan. Jag visste att det skulle bli en ny favoritbok. Jag visste att du var fanrastisk, men nu har jag det här, svart på vitt – du är underbar!

  ÖVERENSKOMMELSER är det bästa jag läst på länge. Tack, Simona. Tack.

  En stor kram och en jäkla high five för att du skriver så bra – precis, precis så bra som jag en gång vill skriva. Jag hankar mig fram med mina texter, berättelser, historier, men det här… det var precis det jag ville läsa. Tack.

Kommentera