Mer RWA-pepp

Folk jag hoppas få träffa på Romancemässan: Eloisa James, Julia Quinn, Jude Deveraux, Tiffany Reisz, Tessa Dare, Joanna Bourne, Elizabeth Hoyt och Mary Balogh.

Har säkert glömt en massa.

Detta är alltså IKONER i den här branschen. Superstjärnor.

Folk vars ALLA böcker jag läst.

Herregud.
Det har fortfarande inte sjunkit in att jag verkligen ska åka.

Och så många böcker jag kommer köpa och få signerade.

Listor.
Jag måste göra listor.

P-L-A-N-E-R-A

(Redigeringen går asbra om man med asbra menar SÅ JÄVLA MYCKET ATT GÖRA SÅ JAG F*CKIN KREVERAR)

12 kommentarer

 1. Kristina skriver:

  Har läst En enda natt, några gånger plus.. 😉 Bästa romance-boken jag läst!
  När du kreverar så tänk på IKONERNA du ska träffa och att du är en av dom :)
  Lycka till!

 2. Elin skriver:

  Har just läst En enda natt, den var otroligt bra!!! Såg den på Coop i bestsellerhyllan och lockades av omslaget. Boken var fantastik. Har nu försökt googla när nästa bok i serien kommer ut, men har inte lyckats? Och är förstås nyfiken vad den ska handla om, även om jag gissar att epilogen ger mig en aning? När kommer boken ut? Stort tack för en bra läsupplevelse!

 3. Elin skriver:

  Förtydligan till kommentar ovan. Det står ju i boken att nästa kommer ut 2015, men inte när under 2015.

 4. jenny skriver:

  Håller med ovanstående talare, har inte läst de andra författarna men har svårt att tro att inte En enda natt står sig i konkurrensen, den är så frukansvärt bra (har sagt det förr men det tål att sägas igen.)

 5. Camilla skriver:

  Å så spännande en ny bok! Skriver på examensarbete så det blir ju inte så spännande läsning för det mesta även om det är intressant det också. Men på kvällarna läser jag ”De skandalösa” och gillar den skarpt. Jag blir alltid sugen på att skriva själv också. Tänker på skrivkursen jag var på i maj, det var så inspirerande :-)

 6. Lotta skriver:

  Har flera böcker i hyllan från ovan nämna ikoner pga att du tipsat om dem. Har tyvärr inte tagit mig tid att läsa dem men nu måste jag det. Du säger så ofta ofta att de är SUPER, så kan ju inte låta dem bränna hål i bokhyllan längre.
  (nämnde i en kommentar tidigare hos dig att jag skulle ta en skrivkurs. Första inlämningen gick JÄTTEBRA!! Känner mig stolt. Trodde inte på mig själv en sekund. En A4 kan jag iaf skriva haha, återstår endast ca 300).
  Lycka till med planeringen. Är en aningens avundsjuk men det får man vara va;-)

  //Lotta

Kommentera