Skandiabiografen, Stockholm 11/3

Välkommen till en helkväll med Books & Dreams! Den 11 mars slår vi upp dörrarna till Skandiabiografen och en ny helkväll med Books & Dreams. Det bjuds på mat, vin, magiska möten och inspiration.

ELAINE EKSVÄRD
Författare, bloggare och en av Sveriges främsta föreläsare inom retorik och kommunikation. I boken Absolut Makt har hon samlat tio olika vägar som lär dig att själv ta kontrollen över vardagen och genomskåda personer som utövar makt över dig.

BENGT OHLSSON
Prisbelönt författare och krönikör, aktuell med Swing – en komisk och ömsint berättelse om det gifta paret Åke och Hanna som egentligen har det ganska bra, men som övertalas att följa med till en swingerklubb. En betraktelse av ett samhälle där våra krav på spänning i sexlivet ökar och sexleksaker säljs på apoteket.

DRAGOMIR ”GAGO” MRSIC”
Från en tuff uppväxt i förorten med kriminalitet och fängelsestraff, till ett nytt liv som hyllad skådis i Snabba Cash-filmerna. I sin bok Extreme training – Från Fittja till Hollywood, får vi ta del av den personlige tränaren ”Gagos” livsfilosofi och träningskoncept Kamp&Fys.

JOJO MOYES + LISA JEWELL
Möt två hyllade, brittiska samtidsförfattare i ett samtal om feel good, skrivandet och vänskapen. När Jojo Moyes gästade Books & Dreams 2012 hittade publiken en ny favorit i Livet efter dig. Nu är hon tillbaka med nya romanen Sophies historia. Kollegan Lisa Jewell, aktuell med Fågelburen, blev chockad när hon utnämndes till chick lit-drottning efter Ralphs party. ”Jag skriver ju rätt knepiga kvinnoromaner”, sa hon i en tidigare intervju i B&D.

MARIKA KING
Managementkonsult som bytte karriären mot biståndsarbete i Afrika och slog igenom med debuten Supernova. I nya romanen Projekt Längtan möter vi Lisa som är tillbaka på jobbet efter en tids utbrändhet. Men innerst inne finns en längtan efter ett mer meningsfullt arbete. Hör Marika King berätta om sina egna erfarenheter och prestationsprinsessan som bor i många av oss.

DUANE DOVE
Vad vore livet utan choklad? Duane Dove, Sveriges främste romkännare med egen ekologisk kakaoodling på Tobago, berättar vad som utmärker choklad av hög kvalitet. Och hur gifter sig rom och choklad? Duanes prisbelönta choklad säljs i exklusiva butiker världen över.

ANDERS DE LA MOTTE
Anders de la Motte är polisen och säkerhetschefen som blev thrillerförfattare och belönades med Svenska Deckarakademins pris för debuten [geim]. Nu gör han internationell karriär. Nya boken MemoRandom är ett rafflande Stockholmsdrama där inget är som det verkar.

___________________________________________________

 

Är du medlem går du för rabatterat pris! Skriv in kod BD0311 så betalar du 275 kr (ord 325 kr) + serviceavgift.
NÄR: Tisdagen den 11 mars,
kl 18.00–21.30.
VAR: Skandiabiografen,
Drottninggatan 82, Stockholm.
BILJETTER: Ordinarie pris 345 kr,
prenumeranter 295 kr (uppge
rabattkod BD0311. OBS! Du kan bara boka en biljett till medlemspris.
Din bokning stäms av mot prenumera­tions­registret).
Boka på ticnet.se eller 0771–70 70 70
DU FÅR: En helkväll med spännande möten, mat och vin + fin goodiebag!

Kommentera