The Josie World på Books and Dreams!

Hej på er alla!

josephine

Kul att få möjligheten att dela med mig av det som intresserar mig till alla er därute!

Så, vem är då jag? De flesta känner mig som ”Josephine från Hela Sverige Bakar” vilket självfallet är helt korrekt, men det finns många fler sidor av ”Josephine” än så! Jag är 27 år gammal och bor i Stockholm.

I höstas gav jag ut boken BAKA – Lite glammigare, lite roligare” (ICA Bokförlag) och har under samma tid börjat arbeta med flera produkter knutet till bakning och matlagning. Till vardags arbetar jag fortfarande heltid som fastighetskonsult, sedan ett par år tillbaka för Capgemini.

Jag hoppas att vi ska trivas ihop här, ni och jag, och att ni kommer att uppskatta när jag delar med mig av delar ur mitt liv bestående av bakning, matlagning, inredning och så lite glamour såklart!

Du kan mellan inläggen också följa mig på Instagram: @TheJosieWorld Or if you want the recipe is English – check out www.josephinepalm.com

Häng med!

Josephine

Kommentera